Dit is Toko San

Hoe zijn we begonnen 

 

Na 13 jaar hard werken toch door afspiegeling haar baan verloren. Dit was een zware klap en banen in deze richting lagen niet  voor het oppakken.

 

 

 


Sandra heeft altijd al de passie gehad voor koken en heeft dit al van kleins af aan meegekregen van oma en moeder. Het was dan ook altijd te doen in de keuken, samen met de andere tantes die ook ijverig mee kookten. De keuken was het hart van de familie en dat werd dan ook met veel liefde gedaan. Nu in ons eigen gezin wordt deze traditie natuurlijk voortgezet en dit doet we dan ook met veel plezier op verjaardagen van onze kinderen en familie. Mensen wisten op een gegeven moment gewoon…ow verjaardag bij de familie Duran….lekker eten!!!!! 

 

Sandra's droom was toch nog wel, eten serveren voor een groot publiek maar wist dit nooit echt door te  zetten. 

Na een aantal grote feesten had ze de smaak te pakken en heeft dit  de doorslag gegeven om toch maar te starten 

En zo is haar hobby, cultuur en de enorme passie voor eten een rijdende Toko te maken. 

We begonnen als foodtruck maar hebben uiteindelijk deze vestiging weten te realiseren. 

Dus zo is TOKO SAN ontstaan en zullen ons maximaal in gaan zetten voor een groot succes.

Naast de foodtruck doen we ook Catering op maat met een prachtig thema ‘Oosterse cultuur’ voor verjaardagen, bedrijfsfeestje, events, partyservice, personeelsuitje etc. 

Dus heb je een groot feest in het verschiet of wil je je verjaardag is dik aankleden met heerlijke hapjes uit het prachtige Javaans Indische cultuurtje? Toko San heeft plaats voor +/- 45 pers.

Aarzel dan niet en laat je verrassen door deze overheerlijke gerechten en snacks.

 

Aduh, Lekker Dese!!!!!

Sandra en Dennis Duran