Dit is onmacht dat vele ondernemers er last van hebben, dit jaar na de winterperiode gelijk de Lock down op maandag 16 Maart 2020 door de Corona.

We moesten gelijk omschakelen om toch te kunnen draaien door middel van afhalen en bezorgen.

Restaurant was een paar maanden dicht en elke maand was het een ? of het haalbaar was.

We waren blij met alle bestellingen van de afhaal en de bezorgingen, want alle kleine beetjes tellen mee voor ons. Het is anders werken en mis de sociale contacten, zo ongezellig en geen sfeer.

Maar nu 1 Juni 2020 mogen de Horeca bedrijven gedeeltelijk open met de 1,5 meter afstand en max. 30 personen binnen zitten. In Juli als alles goed gaat met de cijfers mogen wij meer mensen ontvangen.

 

Wij moeten ook aan onze regels houden van RIVM daarom hebben wij ook een kleine huishoudelijke mededeling over de regeltjes.

 

Reserveren :

  • reserveren vanaf 12:00 uur
  • reserveren mag ook bij binnenkomst
  • reserveren alleen mogelijk voor 2 personen tenzij alle personen uit hetzelfde huishouden komen ( zelfde woonadres). Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Tijdens het bezoek :

  • Bezoek aan onze eethuis is alleen mogelijk na een reservering, dit kan ook bij aankomst.
  • Tijdens de reservering moet u een aantal stappen doorlopen voor u een reservering kunt maken, zo zijn wij verplicht om u een aantal vragen te stellen over uw gezondheid. Wanneer er door medewerkers gezondheidsrisico's geconstateerd worden, kan de toegang geweigerd worden.
  • U krijgt te horen welke tafel voor u is gereserveerd en voordat u verder kunt lopen dient u eerst uw handen te desinfecteren met de desinfecterende handgel die voor u klaar staat
  • Onze tafel indeling is zo geplaatst dat wij tussen de gasten 1,5 meter kunnen hanteren en anders met plexi schermen er tussen.
  • Uiteraard volgen we ook de hygiënerichtlijnen voor ons personeel. Zij zullen zeer regelmatig hun handen wassen met zeep of desinfecteren, wij zullen de deurklinken en toilet regelmatig desinfecteren.
  • Wij mogen in juni slechts een beperkt aantal gasten binnen laten. Wij hanteren een tijdvak van maximaal 2 uur voor het diner in 4 verschillende tijd shifts.

Afhalen en bezorgen

  • Bellen vanaf 12:00 uur
  • Bezorgen is tussen 17:00 - 19:00 uur op afspraak
  • Betalen via Tikkie
  • Wij garanderen u een gepaste afstand te houden tijdens onze bezorgingen.

Wij wensen iedereen in deze maanden een goede gezondheid toe en let op elkaar.

 

Wij zien jullie graag in onze eethuis.